Nagrade za izvrsnost

u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju u okviru Europskog tjedna vještina stečenih u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju

Nagrade u različitim kategorijama za institucije ili pojedince za izvrsnost u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju s ciljem isticanja nekih od najboljih primjera strukovnog obrazovanja i osposobljavanja u Europi koji mogu potaknuti druge.

Posebice:

Nagrada za nastavnike i trenere - rok za prijavu 20. kolovoza 2018.
Ova nagrada ima za cilj identificirati učitelja i / ili trenera strukovnog obrazovanja i osposobljavanja za izvrsnost u poboljšanju iskustava strukovnog obrazovanja i osposobljavanja mladih ili odraslih.
Više o mogućnosti prijave na poveznici

Obučavanje na poslu - rok za prijavu 20. kolovoza 2018.
Svrha nagrade je pružiti uvid u dobre prakse profesionalnog učenja tijekom karijere u mikro, malim i srednjim poduzećima u Europi kako bi se potaknule nove prakse i politike.
Više o mogućnosti prijave na poveznici

Nagrada inovativnim pružateljima strukovnog obrazovanja i osposobljavanja- rok za prijavu 20. kolovoza 2018.
Ova nagrada ima za cilj identificirati pružatelja strukovnog obrazovanja i osposobljavanja u Europi koji je inovativnim praksama doprinio izvrsnosti strukovnog obrazovanja i osposobljavanja.
Više o mogućnosti prijave na poveznici

Nagrade Europskog saveza za naukovanje - rok za prijavu 17. kolovoza 2018.
Ove nagrade namijenjene poduzećima i naučnicima imaju za cilj identificiranje izvrsnosti u doprinosu ponudi, kvaliteti, ugledu i mobilnosti naukovanja unutar članstva „Europskog saveza za naukovanje”.
Više o mogućnosti prijave na poveznici

Euroskills

Natrag na blog