Promidžbeni filmovi

U okviru projekta Learning by Doing Županijska komora Varaždin izradila tri filma za promicanje strukovnih zanimanja i strukovnog obrazovanja, 16. ožujka - 4. travnja 2018. godine

Filmom promoviramo zanimanja za metalsku industriju i strojarstvo - strojara, bravara, CNC operatera, zavarivača, limara, električara, vodoinstalatera, instalatera kućanskih aparata i kućnih instalacija, te srodnih deficitarnih zanimanja koja nude sigurno zaposlenje, kontinuirano usavršavanje i profesionalni razvoj i odlične plaće.

Realizaciju filma su svojim uključivanjem omogućili predstavnici tvrtki, ravnatelji, nastavnici i učenici, odn. polaznici stručne prakse - naučnici srednjih strukovnih škola. Potrebe struke su, na taj način predstavili izravno sami poduzetnici.

CD s promotivnim filmom dostavljen je svim srednjim strukovnim i osnovnim školama Varaždinske županije u sklopu ovogodišnje kampanje za upis učenika u srednje škole "Odaberi svoju školu" i predstavljen publici čiji je broj premašio 3.000.

Film je također promoviran i prikazivan na ovogodišnjem Sajmu poslova posjetiteljima kojih je bilo više od 3.000, od toga oko 700 učenika osnovnih škola, više od 50 poslodavaca iz različitih grana djelatnosti i industrija koji su ponudili više od 750 slobodnih radnih mjesta, preko 1.800 nezaposlenih osoba različitih zanimanja, te široj javnosti.

Isto tako, lokalna Varaždinska televizija - VTV kontinuirano je svakodnevno prikazivala filmove tijekom trajanja upisne kampanje i tjedan dana kasnije u emisiji Gospodarski Info u 19.05 sati, od ponedjeljka do petka.

VIDEO - strojarska zanimanja
VIDEO - metaloprerađivačka zanimanja
VIDEO - elektrotehnička zanimanja

Natrag na blog